Prodej zemědělského objektu 21579 m², Lichkov

26 490 000 Kč

Cena k jednání, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti, mám pro Vás nabídku s velkým potenciálem v podobě víceúčelového areálu.

Předmětem prodeje je soubor komerčních objektů a přilehlých pozemků s velkorysou výměrou 21 579 m2 včetně zastavěné plochy 2 500 m2. Celkově se jedná o prostorově zajímavý komerčně využitelný areál.

Komerční areál je situován na okraji obce Lichkov v okrese Ústí nad Orlicí. Obec leží cca 10 km od Dolní Moravy - obec je známá horským lyžařským střediskem, stezkou v oblacích, nejdelším visutým mostem, mamutí horskou dráhou a další velmi vyhledávané atrakce.

Areál je napojen na veřejný vodovod, elektrickou energii. Nově z rekonstruovaná jímka, také je možné se napojit na obecní kanalizaci. Přístup k objektům je zajištěn ze zpevněné veřejné komunikace ve vlastnictví obce Lichkov.

Stávající objekty, které slouží v převažující míře k živočišné produkci (stáje pro skot), některé dříve sloužily jako kravín či vepřín. Další objekty slouží ke skladování zemědělských produktů (seníky, sklady) a další objekty (bývalá kovárna).

Přední budova je po kompletní rekonstrukci nové rozvody elektřiny, vody, odpadu. Dále nová střecha, okna, podlahy, kachlová kamna, nový kotel na tuhá paliva s rozvody v mědi. V této budově je prodejna s výrobou mléčných výrobků, vnitřní i venkovní posezení s toaletou. Dále dvě bytové jednotky.

Zemědělský areál tvoří uzavřené místo s dostatečným množstvím zpevněných ploch . Součástí prodej je i rybník o rozloze 2176 m2. Oplocení areálu je provedeno z ocelového drátěného pletiva s trubkovými sloupky zabetonovaných do země.

V územní plánu převážně plochy občanského vybavení – komerční zařízení (obchodní prodej vyjma volného skladování, ubytování, stravování, služby). Plochy výroby a skladování – zemědělská výroba ( zemědělská výroba a skladování pro zemědělství ).

Pro více informací či prohlídku doporučujeme kontaktovat makléře Martina Frömela.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 93
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 21 579 m²
Plocha užitná 21 579 m²
Plocha zastavěná 2 500 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

o´home reality s.r.o.

Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a

Zobrazit kompletní nabídku RK

o´home reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist