Prodej bytu 1+kk, garsoniery 80 m², Ústí nad Orlicí

2 999 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Hradec Králové, Horova 1667/15a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení, které má charakter? Luxusní vybavení, osobitá architektura, nezaměnitelná atmosféra… To vše na vás čeká v podhůří Orlických hor, přímo v centru Ústí na Orlicí.

Nabízíme k prodeji atypický podkrovní byt o velikosti 80 m2. Byt se skládá z velkého pokoje obdélníkového tvaru. Je chytře rozdělený do jednotlivých funkčních zón, které na sebe navazují.

První zónu tvoří obývací část s velkým koženým gaučem a televizí. Navazuje na ni kuchyňská linka s industriálními prvky a vestavěnými spotřebiči, doplněná ostrůvkem s originálním obkladem.

O pár kroků dál nemůžete přehlédnout designovou volně stojící vanu. Ta dodává místnosti charakteristickou jedinečnost a bublinkovým koupelím nový rozměr. Hned vedle je příhodně umístěná velká minimalistická postel.

Za dělící stěnou je koupelna se 2 umyvadly a walk-in sprchovým koutem, toaleta je samostatná.

V bytě je ještě samostatná odhlučněná místnost, kterou můžete využít jako pracovnu. Součástí bytu je i komora na patře.

Byt se rozkládá přes celé poslední patro budovy, se sousedy se u dveří potkávat nebudete. V domě je navíc pouze 6 bytů.

Nachází se v centru města jen pár kroků od Mírového náměstí. V dosahu tak najdete vše co potřebujete k pohodlnému životu.

Technické parametry
Byt se nachází v 4 nadzemním podlaží nejvyššího patra cihlového domu. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v roce 2019. V bytě jsou použity nadstandardní materiály a vybavení. O vytápění bytu se stará elektrokotel, který lze ovládat aplikací z mobilu a ohřev vody zajišťuje bojler o objemu 122l.


Byt vás jednoduše dostal, ale bydlení zrovna nehledáte? Zkuste krátkodobý pronájem. Útulné maloměsto v půvabném údolí na soutoku dvou řek… To je přímo ideální destinace pro romantický výlet ve dvou.

Nezaměnitelná atmosféra bytu dýchá i z fotek – tohle designové ubytování je zážitek samo o sobě a konkurenci v okolí jen tak nenajdete. Na rezervačních portálech určitě nebudete mít o návštěvníky nouzi


Pro více informací navštivte náš web.

?

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Druhy bytů Podkroví
ID nemovitosti 26
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 80 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Hradec Králové, Horova 1667/15a

Zobrazit kompletní nabídku RK

JIŘÍ HANOUSEK REALITY, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist